Convocatoria de nuevos vocales

Benvolguts/des companys/es:

Des de la Filial Catalana de la AEEC, desitgem que hàgiu gaudit del darrer congrés conjunt #SEC21 #AEEC21. Un cop passat el nostre esdeveniment nacional, ens posem en contacte amb vosaltres per a la renovació de 3 vocals.

Habitualment la Filial Catalana està formada per 6 membres, però durant l’any 2020 vam tenir la baixa d’una companya que no va ser possible cobrir, per les dificultats que ha ocasionat la pandèmia a tots els nivells.

A l’actualitat som 5 vocals, 3 de la província de Barcelona i 2 de Girona. De cares a les properes incorporacions, seria interessant formar un grup més heterogeni i així, enriquir l’equip amb les propostes i experiències d’arreu del territori català. Per això volem que aquesta convocatòria sigui més extensiva a Tarragona i Lleida.

Respecte les tasques més rellevants que es realitza dins de la Filial, destacar que formem part del Comitè Científic i Organitzatiu del Congrés Anual de la Societat Catalana de Cardiologia (SCC).
Paral·lelament, en els estatuts de la AEEC en la Web, estan descrits els compromisos com vocals i/o representants (Títol X sencer – Art. 25.1, 72).

Com a les convocatòries anteriors, per a la selecció dels candidats tindrem en compte que es treballi com a infermer/a a Cardiologia i per tant, valorarem tant el currículum com el servei al que
pertany. A més, cal ser soci de la Asociación Española de Enfermería en Cardiología (AEEC).

Els interessats han d’enviar la sol·licitud emplenada (que adjuntem en aquest correu) i el vostre currículum a la Secretaria de la AEEC secre@enfermeriaencardiologia.com. Teniu temps per enviar-ho fins el 8 de desembre de 2021. La resposta també serà via correu electrònic.

Animeu-vos! Tenim moltes ganes que formis part del nostre equip!

Una abraçada,

Samar Habbab Mohamed
Representant de la Filial Catalana de la AEEC.
cataluna@enfermeriaencardiologia.com